Strona Główna Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Strona glowna  Szukaj  Uzytkownicy  Zarejestruj sie  Zaloguj sie 
 Ogłoszenie 

Logowanie do forum odbywa sie za pomoca adresu e-mail.

Problemy z dostepem do forum prosze zglaszac na maila administracja [ malpka ] calibraklub [ kropka ] pl



Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
  Wysłany: 2012-03-11, 00:24   Bobek=>wielka WYPRZ gsm I.T.P

zamienilem się za kilka telefonów do naprawy,

jak by ktoś mial jakieś stare nawpół sprawne telefony na zbyciu to chętnie przygarne, to niezamykajcie można tu pisac
Ostatnio zmieniony przez BoBek 2013-10-14, 19:12, w całości zmieniany 3 razy  

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-11, 00:39   

mam:
2 htc:
wizarda, leży gdzieś w półce, bateria krótko trzymała, dzień lub dwa, i ma u góry wyświetlacza pęknięcie, dzwonił :)
touch pro takiego http://allegro.pl/listing...ring=touch+pro, działać działa, ale ma rozbity wyświetlacz, dotyk o dziwo działa, jak na razie korzystam na co dzień , brakuje mu knefla głośności, mam wszystko do niego, pudło ładowarkę
oraz sony ericsona X1, nie działa zasięg, kiedyś mi spadł, dałem do serwisu, stwierdzili że trzeba coś tam wymienić. robi aktualnie za empetrójkę w robocie :)
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
Wysłany: 2012-03-11, 13:31   

ogólnie to jeszcze drogie telefony i nie takie stare ;)

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-11, 13:37   

to chcesz czy mam to wyrzucić? :P
i nie, nie są takie drogie :) zbieram na jakiś jeden w pełni sprawny :)
A i se jest cały, nie licząc tego zasięgu, cała reszta działa fajnie.
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
Wysłany: 2012-03-11, 13:41   

jak masz wyrzucić to chce, ana ile se je cenisz, bo ogólnie na razie cięzko umnie zgotówką

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-11, 13:46   

dasz stófke teraz, postawisz flaszkę na jakimś spocie w przyszłości :D i bierz wszystko ;)
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
Wysłany: 2012-03-11, 14:05   

zastanowie sie,musze kilku rzeczy sie pozbyć, poskładać pare telefonów, może jakaś zamiana wchodzi wgre, jaką sieć masz (preferujesz)

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-11, 14:12   

sieć bez różnicy, zastanawiałem się nad taką samą x1-ką, bo mała wszystko czego potrzebowałem, gps, bateria trzymała spokojnie 3-4dni, robiła jak na 3.2 bardzo fajne zdjęcia...
i nie śpieszy mi się, więc nołstres
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-03-11, 14:15   

ja mam Nokie 9300i, obudowa troche powycierana a tak to w dobrym stanie, kabelek usb i ladowarka - 80 zl

_________________


Status: ...
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-11, 21:48   

bobek daj jakieś propo zamiany :)
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
Wysłany: 2012-03-11, 21:58   

mam nokie 6500slide caly komplet simlock era troszke tak jakby trzeszczało w glosniczku ale da się normalnie romawiać dodaje drugą klapke z tyłu i przedni panel

cenie to 140zł

czekam jeszcze na czesci do 3 innych telefonów

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-03-12, 01:22   

:no:
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
Wysłany: 2013-09-29, 21:55   

moje ogłoszenia http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/3WCl/

mam jeszcze nokie 6600i slide i SE W995 wszystko sprawne i kompletne

FONY SPRZEDANE

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
BoBek 
Forumowicz





Silnik: był c20ne był x20xev
Wiek: 37
Dołączył: 14 Lut 2012
Posty: 85
Skąd: KOS
  Wysłany: 2013-10-14, 19:19   

===========================
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/3WCl/
===========================
AKTUALNE OGŁOSZENIA
===========================

Status: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group