Strona Główna Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Strona glowna  Szukaj  Uzytkownicy  Zarejestruj sie  Zaloguj sie 
 Ogłoszenie 

Logowanie do forum odbywa sie za pomoca adresu e-mail.

Problemy z dostepem do forum prosze zglaszac na maila administracja [ malpka ] calibraklub [ kropka ] pl



Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
krychu 
Forumowicz





Silnik: c20ne
Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 83
Skąd: radomsko
  Wysłany: 2015-05-07, 19:55   problem z rozrusznikiem

Witam wszystkich koledzy mam dziwny problem z calibra (c20ne) mianowicie autko przestalo odpalac! Kontrolki swieca i cisza wiec mysle sobie rozrusznik, Dzis zalozylem drugi (wyciagniety z odpalajacego samochodu) i tylko slychac cykanie bediksa .Akumulator naladowany przewody sprawdzone! POMOCY cali potrzeba bo nie mam czym dojechac do pracy!:(
 
 
slawkoman 
Świerzop




Silnik: 2.0 8v C20NE
Wiek: 23
Dołączył: 22 Lut 2014
Posty: 19
Skąd: Żywiec
Wysłany: 2015-05-15, 08:25   

Ciężko cokolwiek doradzić, może bezpiecznik się spalił, bo jak w ogóle nie kręci rozrusznik? Albo coś immo szwankuje
 
 
krychu 
Forumowicz





Silnik: c20ne
Dołączył: 12 Sie 2012
Posty: 83
Skąd: radomsko
Wysłany: 2015-05-15, 23:45   

spoko sytuacja opanowana:) masy poprostu nie bylo:) przewod masowy 12zl i wszystko dziala:)
:D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group