Strona Główna Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Strona glowna  Szukaj  Uzytkownicy  Zarejestruj sie  Zaloguj sie 
 Ogłoszenie 

Logowanie do forum odbywa sie za pomoca adresu e-mail.

Problemy z dostepem do forum prosze zglaszac na maila administracja [ malpka ] calibraklub [ kropka ] pl



Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-02-12, 15:12   [s] Radio Clatronic AR-791

Sprzedam radio Clatronic AR-791





Sterowanie z 7'' panelu dotykowego, czyta DVD, MP3, DIVX ...
W radiu jest swiezo wymieniona tasma plyta-ekran.


Cena 350 zl + PP
_________________


Status: ...
 
 
 
milimetr 
Moderator





Silnik: 2.0i 8v[hybryda]
Wiek: 39
Dołączył: 21 Maj 2010
Posty: 985
Skąd: Grojec
Wysłany: 2012-02-12, 17:15   

A "niebieskiego kła" ma???? :D :D :D
_________________
,,,
 
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-02-12, 22:42   

Nie miałeś kiedy tego wystawić...
Jak się nie sprzeda w ciągu miecha max dwóch to biorę.
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-02-13, 00:20   

Ja juz dwa tygodnie temu mialem wystawic te radio :p
_________________


Status: ...
 
 
 
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-02-17, 08:08   

up ... w poniedzialek wystawiam radio na allegro i innych serwisach ogloszeniowych.

do radia dokladam dwa takie same radia (w czesciach, bez paneli dotykowych, jedna plyta radia posiada modul BT)

dla klubowiczow cena odrobine mniejsza.
_________________


Status: ...
 
 
 
milimetr 
Moderator





Silnik: 2.0i 8v[hybryda]
Wiek: 39
Dołączył: 21 Maj 2010
Posty: 985
Skąd: Grojec
Wysłany: 2012-02-17, 10:40   

Tak więc czas ucieka...
_________________
,,,
 
 
 
Bartek 
Klubowicz




Silnik: 20SEH
Wiek: 42
Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 930
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2012-02-17, 23:07   

Kurde zmień temat bo co przechodzę obok to czytam CLIMATRONIC i sie we mnie gotuje że ktos jeszcze to ma :) ;) ;)
_________________
Moje cacuszko.
 
 
milimetr 
Moderator





Silnik: 2.0i 8v[hybryda]
Wiek: 39
Dołączył: 21 Maj 2010
Posty: 985
Skąd: Grojec
Wysłany: 2012-02-19, 20:13   

A co jakby ktoś miał??? :D :D :D
_________________
,,,
 
 
 
whiteCALI 
Coś z tego będzie




Silnik: c20ne bedzie neT RwD
Wiek: 37
Dołączył: 28 Wrz 2011
Posty: 163
Skąd: Krakow
Wysłany: 2012-02-19, 21:46   

a moze ktos sie szykuje bo i tak caliny w czesciach? :roll: :roll: :roll:

zartuje..
_________________
http://www.youtube.com/us...ge?feature=mhee
 
 
Bartek 
Klubowicz




Silnik: 20SEH
Wiek: 42
Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 930
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2012-02-23, 23:00   

Gwarantuje wam, ze na ta chwile to w polsce tylko ja mam taki :p
_________________
Moje cacuszko.
 
 
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-02-23, 23:02   

masz na mysli ze zamontowany w cali ?? :P
_________________


Status: ...
 
 
 
Bartek 
Klubowicz




Silnik: 20SEH
Wiek: 42
Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 930
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2012-02-24, 15:18   

Nie, tylko tak zamontowany :) Po prostu nie ma więcej takich głupców którym by się chciało :)
_________________
Moje cacuszko.
 
 
yano 
Klubowicz





Silnik: C20XE emerytstajl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 652
Skąd: żywiec
Wysłany: 2012-02-25, 00:21   

jeszcze nie ma... :devilos:
_________________
nowy projekt :)
http://forum.muratordom.p...C3%B3b-to-sam-)
 
 
 
Kiler 
Admin CK





Silnik: X25XE
Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 2074
Skąd: M-ce
Wysłany: 2012-02-25, 01:37   

ja tam panel climatronica bym dal w panew sterowania nawiewiem :P
Bartek, glupcy sa. Tylko funduszy brak :(
_________________


Status: ...
 
 
 
Bartek 
Klubowicz




Silnik: 20SEH
Wiek: 42
Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 930
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2012-02-25, 14:24   

Fundusze nie takie straszne tylko roboty w cyiuleeee, kupując nowe auto więcej dopłacasz do klimatronika :)
Też tak planowałem żeby dać w miejsce fabrycznych nawiewów, ale powiem Ci, że:
1. popatrz na inne auta, wszędzie panel nawiewów jest w okolicy drążka zmiany biegów (na wprost) tak żeby nie trzeba było łapy podnosić do góry co chwilę
2. 7" ekran LCD by mi zasłaniał panel nawiewów a tego nie chcemy ;)

Yano: nie będzie :) nie wierzę po prostu, ja bym chyba drugi raz się nie podjął.... chociaż .... a nie wiem :D
_________________
Moje cacuszko.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group